AGENDA

Juni 2024

Woensdagmiddag 10 juli van 14.00 – 16.00 uur

Kids Repair Middag

Is je beste speelgoed kapot? Kom naar de gratis Kids Repair Middag. Dit is de laatste woensdagmiddag voor de vakantie. Op 28 augustus zijn we er weer.

Woensdagavond 10 juli van 18.00 – 20.00 uur

Koken met micro groentes

Samen komen, samen eten met micro groentes gekweekt in de kelder van het ToekomsthuisWG. Elinor en Laurens leggen je uit hoe zij de groentes kweken en hoe je er me kan koken. Er is plek voor max. 8 personen. Geef je op: Ina

Woensdagavond 17 juli van 19.00 – 20.30 uur

Afvalverhalen

Shifra is kunstenaar, muzikant én ze heeft gewerkt als vuilnisvrouw in Amsterdam. Een bijzondere combinatie waarover zij mooie verhalen heeft en muzikale voordrachten geeft. Het belooft een verrassende bijeenkomst te worden over bijzonder afval.

Donderdag avond 25 juli van 18.00 – 20.00 uur

Lekker vegan

Hoe maak je een bijzondere vegan maaltijd voor je gasten? Je leert hoe je dat  kan maken voor een etentje met gasten. Daarna genieten we samen van het resultaat, dan weet je meteen hoe het smaakt. Je kan alleen komen of neem gezellig een buur mee! Er is plek voor max. 8 personen. Geef je op: Ina

Elke vrijdagmorgen van 11.00 – 13.00 uur

Gratis Koffie in het ToekomsthuisWG

Kom gezellig buurten! Je kan de hele zomer terecht en gastvrouw Anke heeft de koffie klaar staan.

Elke maandagmorgen van 11.00 – 13.00 uur

Vragen over KetelhuisWG?

Inloop voor al je vragen over het KetelhuisWG project, van aansluiting op het buurtwarmtenet en woningaanpassingen tot de organisatie. Je kan de hele zomer terecht.

Elke woensdagmorgen van 11.00 – 13.00 uur

Spreekuur Stadgenoot

Inloop in ToekomsthuisWG. Als bewoner van de WG-buurt kun je binnenlopen en al je vragen stellen over de aansluiting van de gebouwen op het buurtwarmtenet en de aanpassingen die er in de woningen nodig zijn. Je kan de hele zomer terecht.

Schuiven naar boven