ACTIVITEITEN ARCHIEF

24 okt ’23 – Thema-avond Fashion waar je blij van wordt, met sprekers van Fashion Action en de Voddemannen. Een goed gesprek over hoe we duurzamer kunnen worden met kleding. Voor meerdere deelnemers was er een echt aha-moment.

18 okt ’23 – Workshop Upcycle je T-shirt onder leiding van Désirée Jonkers. Dat was super gezellig en vooral ook heel inspirerend! Dat vraagt om meer.

14 okt ’23 – Workshop Telefoontasjes maken van oude spijkerbroeken op de Ruilmarkt in de De Hallen. Heel veel kinderen voor het eerst aan het naaien. En zó gezellig druk.

11 okt ’23 – De eerste Kids Repair Middag zit erop!  Het was nog niet druk, maar wel een succesvolle reparatie samen met de jonge eigenaar van de kapotte hijskraan.

23 sept ’23 – Op Nationale Burendag organiseerden wij de workshop Actieve hoop op een Duurzame Toekomst. Het was een mooie bijeenkomst over hoe je hoopvol kan blijven als je je zorgen maakt over het milieu. 

16 sept ’23 – Tijdens de landelijke Open Energiedag lopen buurtbewoners mee met twee rondleidingen op het wg-terrein langs belangrijke plekken voor de warmtetransitie. Vrijwillligers van KetelhuisWG gidsen en beantwoorden alle vragen.

13 sept ’23 – Op de Internationale Dag van Positief Denken duiken er overal op het wg-terrein stekjes op, om mee te nemen en zo ook thuis te vergroenen. En, ze waren de volgende dag bijna allemaal weg!

7 sept ’23Guerilla Kitchen verzorgt op deze dag een gratis diner met gered voedsel voor +/- 50 buurtbewoners. Lekker eten op een mooie zomeravond, in goed gezeldschap en in de prachtige tuin. Wat wil je nog meer?

22 april ’23CirculAir Festival: ToekomsthuisWG presenteert zichzelf voor het eerst op de circulaire markt in de Pesthuislaan met duurzame schoonmaaktips, een heerlijk vegetarisch soepje en een superleuke repairkit.

Schuiven naar boven